top of page
aanleg vijvers

AANLEG EN ONDERHOUD VAN VIJVERS EN ZWEMVIJVERS

arrow-down.gif

VIJVERAANLEG DOOR TUINEN VERELST UIT DOEL

Wilt u een vijver laten aanleggen? Dan zijn wij uw aanspreekpunt voor de vijveraanleg in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Wij voegen graag een mooie vijver aan uw oase van rust toe. U kunt elk type vijver laten aanleggen door onze vakmannen, gaande van siervijvers over koivijvers tot biologische vijvers of spiegelvijvers. Ook voor de verbouwing, renovatie of uitbreiding van een bestaande vijver doet u een beroep op onze expertise.

·        biologische vijver

·        koivijver

·        minivijver

·        natuurvijver

·        plantenvijver

·        siervijver

·        spiegelvijver

·        terrasvijver

·        visvijver

·        zwemvijver

siervijver in tuin
intro_home

EEN ZWEMVIJVER LATEN AANLEGGEN IN ANTWERPEN OF OOST-VLAANDEREN

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in de aanleg van zwemvijvers. De door ons team aangelegde zwemvijvers hebben weinig onderhoud nodig, onder andere omdat het moerasgedeelte instaat voor een natuurlijke zuivering. Een zwemvijver laten aanleggen door Tuinen Verelst staat gelijk aan een wel heel uitgebreide keuzevrijheid. Rechthoekige zwemvijvers of ronde zwemvijvers? Zwemmen tussen de planten of tussen de vissen? Het is allemaal mogelijk. Qua stijl en uitstraling passen wij de zwemvijver perfect in uw tuin in. Daarnaast staan wij in voor de tuinbestrating en maken wij uw zwemvijver vlot toegankelijk.

Anchor 1

ONDERHOUD VAN UW VIJVER OF ZWEMVIJVER

Niet alleen voor de vijveraanleg zijn wij uw gedroomde partner, maar ook voor het onderhoud van uw vijver of zwemvijver. Daarbij focussen we op een mooie uitstraling en gaan we voor vijvers die natuurlijk gezond zijn én blijven. Wij zullen bijvoorbeeld de zuurstofplanten snoeien en verjongen en draadalg bestrijden. We testen het vijverwater en gaan na of er een goed biologisch evenwicht is, waarna we eventueel bijsturen.

Anchor 2
Aanleg vijver in tuin

ZOEKT U EEN PARTNER OP HET GEBIED VAN VIJVERONDERHOUD OF VIJVERAANLEG IN OOST-VLAANDEREN OF ANTWERPEN?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende een offerte.

form_painting.png
CTA
bottom of page