top of page
opruimen van inboeldels

TUINEN VERELST KOMT OOK UW INBOEDEL OPRUIMEN

arrow-down.gif

HUIS LEEGMAKEN NA EEN OVERLIJDEN OF NA EEN HUURDER

Natuurlijk hebben wij een stevige reputatie als tuinman, maar daarnaast schakelt u ons ook in voor inboedelopruimingen. Wij komen zowel in Antwerpen als in Oost-Vlaanderen de inboedel opruimen. We kunnen bijvoorbeeld het huis leeghalen nadat een huurder het te bont heeft gemaakt, maar we kunnen ook het huis leegmaken na een overlijden of nadat het bezet was door krakers. Daarbij komen wij langs om de volledige inboedel op te ruimen. Het maakt daarbij niet uit dat er nog grote en zware meubels aanwezig zijn. Ook de inboedels van appartementen en studentenhuizen ruimen wij samen met het hele team voor u op.

huis leegmaken
intro_home

HOE WIJ EEN HUIS LEEGHALEN IN ANTWERPEN OF OOST-VLAANDEREN

Wij komen steeds met een aantal sterke werkmannen of -vrouwen ter plekke, waardoor ook grote en zware meubelstukken kunnen worden weggehaald. Voor de deur plaatsen we een container, zodat alles vlot wordt verzameld. Vervolgens zorgen we ervoor dat het afval wordt afgevoerd.

Wij beperken ons echter niet alleen tot de inboedel opruimen, maar staan samen met ons team in voor de eindschoonmaak. Tijdens deze eindschoonmaak wordt de woning instapklaar gemaakt, waardoor u een nieuwe huurder kunt zoeken, er zelf kunt intrekken of op zoek kunt gaan naar een kandidaat-koper. Tegelijk kunnen wij voor u de tuin opnieuw in orde zetten. Wij komen zowel in Oost-Vlaanderen als in Antwerpen uw inboedel opruimen en stellen ons altijd flexibel op.

Anchor 1
kuisen van appartementen en studentenkamers

WILT U EEN HUIS, EEN APPARTEMENT OF STUDENTENKAMERS LATEN LEEGHALEN EN KUISEN?

Bel ons dan even op en we bespreken meteen de mogelijkheden.

form_painting.png
CTA
bottom of page