top of page
onderhoud en aanleg van gazons

EEN GROEN GAZON MET TUINEN VERELST

arrow-down.gif

EEN NIEUWE GRASMAT VOOR UW TUIN

Niet alleen kunt u door Tuinen Verelst uw gras laten maaien, want daarnaast bezorgen wij uw tuin ook graag wat extra groen. Wij komen bij u langs om het gras in te zaaien en maken daarbij gebruik van hoogwaardig graszaad. Als u al helemaal staat te popelen om van uw tuin te genieten, kunt u ook grasmatten laten leggen. Al binnen een dag ligt er dan een mooie en groene grasmat voor u klaar en na ongeveer een week mag u uw gazon al betreden. Grasmatten laten leggen kan bijna het hele jaar door, op voorwaarde dat de ondergrond niet bevroren is.

nieuwe grasmaat voor tuin
intro_home

GAZONONDERHOUD EN GRAS LATEN MAAIEN

Indien u graag geniet van een perfect gazon, zonder de kopzorgen die daarbij komen kijken, doet u een beroep op de diensten van Tuinen Verelst. Wij staan namelijk in voor het gazononderhoud. Zo kunt u bijvoorbeeld het gras laten maaien door onze experts, maar daarnaast kunt u ook het gras laten zaaien om van wat extra groen te genieten. Wij komen op gepaste tijdstippen langs voor het gazononderhoud.

 

Ons team van tuinprofessionals staats staat in voor het gazononderhoud van kleine en grote tuinen, al dan niet in combinatie met andere taken als het snoeien van hagen. Ook voor bijvoorbeeld het verticuteren van het gazon rekent u op onze diensten. Wij staan bekend omwille van onze klantvriendelijkheid en goede service. U kunt zowel in de provincies Antwerpen als Oost-Vlaanderen uw gras laten maaien door Tuinen Verelst uit Doel.

Anchor 1
gras maaien

ZOEKT U EEN BETROUWBARE TUINMAN VOOR HET GAZONONDERHOUD?

Wil u gras laten zaaien of grasmatten laten leggen? Bel ons dan op en samen bespreken we de mogelijkheden en de planning.

form_painting.png
CTA
bottom of page