top of page
snoeien van hagen

HAGEN EN BOMEN LATEN SNOEIEN OF VELLEN

arrow-down.gif

PROBLEMEN VOORKOMEN MET EEN GOEDE TUINMAN VOOR SNOEIWERK

Soms zien wij wel eens bomen waarbij snoei-enthousiasme de overhand heeft gekregen. Op goed geluk zijn er hier en daar wat takken verwijderd en uiteindelijk heeft men een zieke boom verkregen. Zo'n zieke boom laat zich kenmerken door dorre bladeren, kale plekken en een lelijke vorm. Vaak is dat moeilijk te herstellen, maar wij doen zeker ons best. Daarom is het aangeraden om altijd meteen een ervaren tuinman voor snoeiwerk in te schakelen. Daarmee voorkomt u allerlei problemen.

snoeien van bomen
intro_home

UW VRIENDELIJKE TUINMANNEN VOOR SNOEIWERK EN VELWERK

Als ervaren hoveniers komen wij graag uw hagen en bomen snoeien. Elke boom en elke haag, groot of klein, heeft een eigen soort van verzorging nodig. Daarnaast heeft u natuurlijk ook persoonlijke wensen. Wij trachten altijd om hier een ideale balans tussen te vinden. We kunnen zowel kleine als grote bomen snoeien en geven uw tuin meteen ook een nette indruk.

Op basis van het type boom plannen we het beste snoeimoment in en voorkomen we dat uw boom gaat bloeden, wat nadelige gevolgen heeft voor de verdere bloei. Ook bomen die het reeds zwaar te verduren hebben gekregen, nemen wij met plezier onder handen. Daarnaast doet u ook voor het vellen van bomen een beroep op onze diensten.

Anchor 1

ERVAREN HOVENIERS VOOR SNOEIWERK EN VELWERK

Wij komen graag bij u langs om de bomen of hagen te inspecteren en om een behandelplan op maat van uw noden voor te stellen. Voor sommige bomen zal een enkele onderhoudsbeurt per jaar volstaan, maar soms is het nodig om de boom tussendoor bij te werken. U treft in ons bedrijf échte professionals voor alle snoeiwerk. Wij hebben zonder uitzondering allemaal al een jarenlange ervaring met onder meer hagen, heggen, fruitbomen, laagstammige bomen, hoogstammige bomen en ABC-bomen.

vellen van bomen

WILT U UW BOOM WINTERKLAAR MAKEN OF LATEN VELLEN?

Neem dan vrijblijvend contact met Tuinen Verelst op voor meer informatie over onze diensten en tarieven.

form_painting.png
Anchor 2
CTA
bottom of page