top of page
tuinaanleg Doel (Beveren)

TUINEN VERELST VOOR DE TUIN VAN UW DROMEN

arrow-down.gif

EEN TUIN DIE VOLDOET AAN UW WENSEN EN VERWACHTINGEN

Ons hoofddoel is om voor u een oase van rust en bezinning te creëren, een tuin die past bij uw manier van leven en ontspannen, en die aansluit op uw wensen. Het maakt daarbij niet uit of het nu gaat om de aanleg van een Japanse tuin of van een rustieke tuin. Uw wensen en verwachtingen staan steeds op de eerste plaats. Na een eerste intakegesprek, waarbij deze wensen en verwachtingen in kaart worden gebracht, werken wij een voorstel uit. U ontdekt dan meteen wat de tuinaanleg kost. Met respect voor de gemaakte afspraken gaan wij voor u aan de slag en creëren wij een plek waar u van welverdiende me-time kunt genieten.

tuinaanleg
intro_home

THUIS IN VERSCHILLENDE STIJLEN

Al 15 jaar staan wij in voor tuinaanleg in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Wij beschikken dan ook over heel wat ervaring en hebben al vrijwel ieder type tuin aangelegd. Zo kunnen wij voor u een bloementuin aanleggen, maar doen wij bijvoorbeeld ook in voor de aanleg van een Japanse tuin of van een Franse baroktuin. Zowel voor grote tuinen als voor gezellige stadstuinen kunt u bij ons terecht.

·        baroktuin

·        renaissancetuin

·        moderne tuin

·        bloementuin

·        bostuin

·        kindvriendelijke tuin

·        diervriendelijke tuin

·        Japanse tuin

·        landelijke tuin

·        mediterrane tuin

·        cottagetuin

·        wellnesstuin

·        rustieke tuin

·        industriële tuin

·        monumentale tuin

Anchor 1

VAN TUINAANLEG TOT TUINONDERHOUD

Naast de tuinaanleg in onze eigen streek Beveren, in Antwerpen en Oost-Vlaanderen zijn wij ook uw partner voor het verdere tuinonderhoud. Wij snoeien bijvoorbeeld de hagen en de bomen, en maken uw geliefde tuin klaar voor de zomer of de winter.

Anchor 2
iStock-1207240200 (1).jpg

MEER WETEN OVER ONZE DIENSTEN?

Neem dan telefonisch contact met ons op en wij lichten het een en ander voor u toe.

form_painting.png
CTA
bottom of page